Oil refineries line a river in Yokkaichi, Japan. The city has been a center for the chemical industry since the 1930's.

Hemikalije

Pomaganje hemisjkim kompanijama da snize troškove, poboljšaju produktivnost i ispune ekološke ciljeve sa punim portfoliom industrijskih i specijalnih gasova, masovnom primenom know-how, stručnim uslugama i najsavremenijom opremom.

Hemijska industrija je izuzetno rasprostranjena i igra ključnu ulogu u globalnoj ekonomiji. Hemijske kompanije pretvaraju sirovine kao što su petrohemijski proizvodi i biljnih ekstrakti u hiljade različitih proizvoda, od rastvarača i lekova do parfema i pakovanih polimera. Hemijski proizvodi su sastavni deo svakodnevnog života.

Hemijska industrija ima izazov da ostane konkurentna i održava nivo produktivnosti, kao i da se nadmeće sa fluktuacijom u dostupnosti zaliha (sirovine). Takođe je pod sve većim pritiskom da smanji količinu ugljenika i poveća održivost svog poslovanja.
Pokrivanje kompletnog lanca vrednosti

Pružamo kompletan portfolio industrijskih i specijalnih gasova i aplikacija za podršku procesima hemijske proizvodnje. Naši inženjeri vam mogu pomoći da povećate produktivnost, snizite troškove i zadovoljite ciljeve zaštite životne sredine u celom spektru aplikacija.


Imate pitanje za naše eksperte?