R&D center Linde Gas at Unterschleissheim (near Munich) Germany - Chemical laboratory - Moulding and Deflashing

Guma i plastika

Nudimo konkurentna tehnička rešenja kojima se povećava produktivnost, kvalitet proizvoda i zadovoljavaju potrebe zaštite životne sredine.

Povećani pritisak na očuvanje životne sredine otvara nove mogućnost za primenu  lakših inovativnih plastičnih i gumenih materijala. U mnogim procesima čišćenja i pravljenja odlivaka gas i kriogenska rešenja predstavljaju alternative konvecionalnim rešenjima sa upotrebom pare i pružaju mnogo veću energetsku efikasnost. Pored toga, pooštrene regulative za kontrolu hloro-fluoro-uglenika (CFCs) zabranjuju korišćenje određenih hemikalija. Kao što je već rečeno, kriogenski gasovi predstavljaju neškodljivi način da se vaša postepena strategija sprovede u delo. Na kraju krajeva, oni vam pomažu i da zamenite opasne agense.


Podrška za vreme čitavog proizvodnog ciklusa

Oslanjajući se na naše dugogodišnje iskustvo u oblasti plastike i gume, naši stručnjaci će blisko sarađivati sa vama da bi što bolje razumeli vaše posebne potrebe. Usavršavajući naše patentirane tehnologije, oni će dizajnirati bezbedna i isplativa rešenja kojima će se zadovoljiti povećanje kvaliteta i pritisak na očuvanje životne sredine. Možete se osloniti na kompaniju Linde u pružanju podrške pri svakom koraku za vreme ciklusa proizvodnje u vidu paketa koji uključuje snabdevanje gasom i sadrži:

    - Konsultovanje, ekonomsku analizu i testiranje na lokaciji korisnika
    - Boce, cisterne i generatore na lokaciji korisnika
    - Sisteme za merenje visokog pritiska gasa za ugljen-dioksid i azot
    - Prilagođene sisteme za ubrizgavanje i kontrolu i otvore za hlađenje
    - Pomoć pri započinjanju i obuku na licu mesta
    - Optimalno ubacivanje pene za vaše individualne potrebe .


Imate pitanje za naše eksperte?