Graphic image of the Earth, where most land mass, other than America has been replaced with a blue electronics circuit board. Blue hue.

Elektronika

Donosimo vam pametnije, jeftinije i održivije proizvode iz oblasti elektronike putem inovativnih tehnologija i rešenja.

Naš cilj je da vam budemo na usluzi, bez obzira u kom delu sveta se nalazite i bez obzira koji sektor elektronske idustrije je vaša specijalnost. Sa kupcima elektronskih uređaja u svakom velikoj velikoj oblasti proizvodnje, naša dostupnost na globalnom nivou pruža vam neuporedive mogućnosti koje uključuju:

    - Snabdevanje kritičnim materijalima i uslugama na globalnom nivou
    - Inovacije u rešenjima za gas i hemikalije
    - Izradu rešenja spremnih za upotrebu
    - Tehnologije kojima se smanjuje emisija štetnih gasova
    - Proizvodnju koja je održiva u datoj sredini
    - Smanjenje troškova proizvodnje i povećanu dobit

Posvećenost održivosti i bezbednosti

Oblast zadužena za elektroniku u kompaniji Linde drži vodeću poziciju u proizvodnji koja je održiva u uslovima date sredine, što važi za sve grane industrije koje koriste njene usluge. Naše tehnologije u oblasti fluora pomažu kupcima da smanje emisije CO2 za desetine miliona tona po godini. Pored toga, organizacija naših usluga, sa pedeset timova za upravljanje gasom i hemikalijama na lokacijama, koji su inspirisani našim ciljem da bude nula nezgoda i incidenata, odlučna je da vam pomogne da postignete najviše ciljeve kada se radi o operativnoj bezbednosti.

Posvećenost potrebama elektronske industrije

Mi pružamo podršku elektronskoj industriji snabdevajući je širokim dijapazonom specijalnih gasova u rinfuzi, gasnim sistemima i uslugama na lokaciji. Naše tehnologije i rešenja imaju cilj da zadovolje posebne izazove u sledećim sektorima:

    - Poluprovodnici
    - Fotonaponski metod
    - TFT-LCD
    - LED rasveta 
    - Podloge za poluprovodnike i polikristalni silicijum.